Allt-fraktfritt.har tagit fram en Zero Julmust med orignalsmaken, sockerfri och sötad med ett sötmedel gjort av socker för bästa smak

Allt fler gör personlig läsk som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit enormt på Aromhuset att ta fram en mycket bra sockerfri julmust. Idag finns den och räcker till på köpet till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiken innehåller ca 1/10 strösocker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

smakessenser

Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Snart är det jultid återigen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läskedryck som dricks en julmust. Men vi vill helst slippa onödigt mycket socker och så är det ju inte alltid så praktiskt att bära flaskor ifrån butiker och varuhus.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan bruka efter personlig smak. Att man gör en stor och kraftig insats för miljön innebär en ytterligare bonus.

Det finns smaklig orsak att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en avsevärt godare läsk. Smakessenser är lätta att använda och dessa bör doseras på ett vis som passar dej bäst. Till på köpet så fungerar de bra med alla sorter av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl till 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Julmust som smakar så som den skall

När du beställer Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läsk som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska aromen. Av en halvliter essens så erhåller du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet anno 1922.

Men du kan få mer om du av någon orsak vill ha en mildare stil genom att ta mindre mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan nu drygt, en flaska räcker till 12,5 liter i jämförelse med det vanliga 8 liter.

Detta är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, ett flertal konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Oavsett att Zero Cola säljs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 samt 2020.

Smak till hemläsk kan användas innovativt

Det är inte bara Julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola arom om du anser att Julmust och Slush ej går tillsammans.

Aromhuset, som även tillverkar 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att göra Slush på någon minut, oxå sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs för att issörja skall slusha.

Metoden presenteras också den i webbshoppen allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Här kommer metoden för sockerfri Zero Cola Slush, som oxå kan göras med Zero Julmust

Gör din egen sockerfria slush på minuter – bruksanvisning:

Ta fram en riktigt bra mixer med hög iskrosskapacitet
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en fin Slush (issörja).
Klart.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som ska frysas in, ett flertal kan serveras. Denna metod funkar också vid café-servering i liten skala.

smaker

Det här är så typiskt för Aromhuset. Existerar inte en fin produkt alternativt rimlig metod så uppfinner man den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie aromer till kolsyrat vatten, nu kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med någonting totalt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, kanske sätta standard hur smaksatt kolsyrat vatten ska smaka i framtiden.

Det är kul att mixa personlig läskedryck och du kommer så småningom att märka att du kan göra den idealiska drycken på så vis. Smak för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan nämligen blanda dem lite som du önskar.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller göra sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite mer kolsyra kan vara ett tips alternativt så kör du med något coolare inslag såsom apelsin.

Från läskkoncentrat så får du en läsk som är helt unik, det existerar ett komplett utbud. Därutöver så kan du räkna med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ner på strösocker samt på andra onödiga ingredienser.

Din familj och vänner kommer att glädjas åt att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, precis vad de känner för!

kolsyrat

Bubbla vatten hemma och använd smaker du inte någonsin tröttnar på

Kanske har du känt dig frustrerad mitt i sommaren när du ville ha Julmust och inte kunde hitta detta då butikerna inte saluför. Eller så tycker du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är speciellt smaskigt. Med läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha när du vill ha den.

Därtill så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läskedryck. Den kan hela tiden förändra stil och så kan du ändra styrka så att det blir mera eller mindre läsk alternativt mera eller mindre smaksatt kolsyrat vatten.

Rätt smaker till kolsyremaskin

Då du beställer läsksmaker till din läskmaskin så skall du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara klokt att variera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens bjudning med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får billig läsk som smakar bättre än det mesta som du kan införskaffa i butiken. Aromhusets läskkoncentrat hittar du på har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer personligen mängden kolsyra och styrkan på smaken. zero julmustkoncentrat köpa Det blir delikat dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar smaskigt och inspirerande.